A Grál Üzenet Alapítvány és a Kiadó

Stiftung Gralsbotschaft Hauptsitz Stuttgart

A Stiftung Gralsbotschaft (Grál Üzenet Alapítvány) egy közhasznú, felekezetektől független intézmény. 1951-ben Maria Bernhardt, a Grál-üzenet szerzőjének özvegye indítványozta alapítását. A kiadó világnézeti témákhoz kínál válogatott írásokat és kiadványokat. Programjának középpontjában Abd-ru-shin Az Igazság fényében című műve áll. Ehhez a világnézeti alapműhöz, amely eddig 22 nyelven és mintegy 90 országban jelent meg, számos további kiadvány kapcsolódik.

A Stiftung Gralsbotschaft Abd-ru-shin Az Igazság fényében – Grál-üzenet című művének kizárólag a szerző által jóváhagyott utolsó kiadását terjeszti.

A szerző földi életének utolsó éveiben átdolgozta a Grál-üzenet előadásait és változtatott azok sorrendjén – azzal a céllal, hogy a terjesztés során már csak ez a kiadás jusson el az emberekhez.

A Stiftung Gralsbotschaft kötelességének tekinti, hogy teljesítse a szerző e kifejezett kívánságát – ahogyan azt özvegye, Maria Bernhardt és lánya, Irmingard Bernhardt nyilvánosságra hozták.

A Grál-üzenethez kapcsolódó irodalomból több kiadvány magyar nyelven is elérhető. Terveink között szerepel további kiadványok magyarra fordítása és megjelentetése.